Winkel

kinderkledingAan ons restaurant hebben we ook een kleine winkel gestationeerd. Onze winkel wordt gerund door fantastische vrijwilligers en zij helpen u graag. In deze winkel zijn de CBP olie en onze eigen gemaakte producten verkrijgbaar voor een mooie prijs. Heb je dus interesse om onze producten niet alleen in ons restaurant te eten, neem dan een kijkje in ons prachtige winkel. Voor een kleine prijs kunt u al een flesje CBP olie meenemen.

In onze winkel vindt u producten uit de gehele wereld. Door onze samenwerking met verschillende eerlijke bedrijven wereldwijd kunnen wij een prachtig assortiment aanbieden. U kunt bij ons ecologisch verbouwde couscous uit Marokko verkrijgen, maar ook natuurlijke kruiden zoals Berbere uit Ethiopië. Wij garanderen u dat al onze producten van plantaardige basis zijn. Ons assortiment zal u verbazen. Durf nieuwe producten, zoals CBP olie, uit te proberen. Wij hebben ook een aantal leuke recepten die u thuis met CBP olie kunt uitproberen. Alle producten en benodigdheden die je hiervoor nodig hebt, kun je bij ons in de winkel vinden. Mocht je iets niet kunnen vinden, vraag het aan een van onze medewerkers.

De mueslireep gemaakt met CBP olie die je bij ons bij de koffie hebt gekregen, kun je nu dus ook zelf maken. Wij houden van delen en deze recepten houden we uiteraard niet voor onszelf.

Heb je zelf ideeën voor leuke producten in combinatie met CBP olie?  Vertel het ons! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en onze bakkers en koks proberen graag nieuwe smaakcombinaties met CBP olie uit.

Inzamelingsactie

CBD olieOns alternatieve restaurant Harspit denkt goed na over zijn ecologische foodprint. We houden niet van voedselverspilling en we halen onze producten zo vers mogelijk van het land. Zo voorkomen we overbodig gebruik van plastic zakjes of ander afvalmateriaal. Hier zijn wij trots op. Daarnaast vinden wij dat we ook iets goed moeten doen voor de rest van de wereld. Om deze reden zijn we een inzamelingsactie met kinderkleding gestart.

Kinderkleding hebben wij in  Nederland in overvloed. Je gaat naar de winkel en overal zie je goedkope kinderkleding. Natuurlijk is het ook erg leuk om kinderkleding te kopen voor je eigen kinderen of voor de kinderen van iemand anders. Kinderen groeien echter snel uit hun kinderkleding en dan wordt deze kleding ook met alle gemak weer weggegooid. Dat is natuurlijk harstikke zonde van al deze mooie kinderkleding. Daarom willen wij graag deze kinderkleding verzamelen.

In sommige landen is er namelijk een tekort aan kinderkleding, terwijl hier onze kasten uitpuilen. Heb je dus kinderkleding over, geef het dan aan ons. We hebben een aantal mooie projecten gevonden waar wij de kleding aan doneren. Het transport van deze kinderkleding betalen wij. We hebben onder andere projecten in India, Sudan en El Salvador. We werken daar samen met opvangtehuizen voor kinderen die ons steeds updates sturen. Zo weten wij dat de gestuurde kinderkleding goed terecht komt. Kom jij dus ook je kinderkleding afgeven?

Let op: het is wel belangrijk dat de kinderkleding nog in goede staat is. Kinderkleding die niet meer draagbaar is, willen wij niet informatie aan andere kinderen. De kinderkleding kun je afgeven van maandag tot en met zaterdag. We hebben hiervoor speciaal bestemde plastic zakken. Je mag ook aangeven waar je het liefste wil dat je kinderkleding belandt. Zo zie jij misschien die leuke broek terug in India!